PNO Dienstverlening
Personeelsadvies & -ondersteuning
WelkomWie is PNODWat biedt PNODBerichtenBeschikbare vacaturesContact PNOD
Wie is PNOD


Sinds 2005 biedt PNO Dienstverlening op interim basis advies en ondersteuning aan op het gebied van diverse personeels- en organisatievraagstukken onder het motto

"gewoon doen".

Wij leveren kwalitatieve (totaal)oplossingen op het gebied van ‘mens en werk’ in de regio Alkmaar. 

PNO Dienstverlening is te plaatsen tussen adviesbureaus voor Werving & Selectie, interim HRM advieswerk en re-integratie. Competentiemanagement is daarbij ons uitgangspunt. Onze dienstverlening is dusdanig breed, dat wij als allround gesprekspartner en klankbord kunnen optreden. Hierdoor kunnen wij daadwerkelijk een oplossing bieden op elke vraag betreffende ‘mens en werk’. Wij positioneren ons bewust als regionaal kantoor en differentiëren niet in branches, omdat wij recommandatie centraal stellen.

PNO Dienstverlening gelooft in samenwerking met opdrachtgevers en cliënten vanuit betrokkenheid, vertrouwen en respect. Onze dienstverlening is erop gericht om de doelmatigheid en efficiency van de bedrijven en instellingen voor wie wij werken te verhogen.

PNO Dienstverlening kan een actieve bijdrage leveren in het ontwikkelen en implementeren van personeelsinstrumenten, zoals functie- & competentie profielen, beoordelingssystemen, opvolgingsstrategieën, individuele begeleiding (coaching), persoonlijke opleiding- en verzuimplannen en outplacement. Bedrijven kunnen ons ook inschakelen om als gedelegeerd opdrachtgever naar overheidsinstanties en toeleveringsbedrijven op te treden. 
Hierbij wordt de huidige situatie geanalyseerd en wordt in overleg met de opdrachtgever een strategie ontwikkeld om de gewenste doelstelling(en) te behalen.

PNO Dienstverlening kent en herkent de dagelijkse omstandigheden en behoefte van de hedendaagse manager en is groot voorstander van een 'no nonsens' aanpak. Wij kennen de arbeidsmarkt en volgen nauwgezet de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en het sociaal verzekeringsstelsel. 

PNO Dienstverlening stelt aan haar dienstverlening hoge eisen: 

  • Beperkte advieskosten door consequente toepassing van beproefde instrumenten.

  • Meetbaar positief rendement voor onze opdrachtgevers en cliënten.

  • Heldere afspraken over te realiseren doelstellingen.

  • Fasegewijze aanpak met concrete toetsbare uitkomsten per fase.

  • Heldere rapportages.

PNO Dienstverlening heeft ruime werkervaring binnen zowel nationale als internationale bedrijven, die in grootte sterk van elkaar varieëren.
WelkomWie is PNODWat biedt PNODBerichtenBeschikbare vacaturesContact PNOD