Wie is PNOD


Sinds 2005 biedt PNO Dienstverlening op interim basis advies en ondersteuning aan op het gebied van diverse personeels- en organisatievraagstukken onder het motto

"gewoon doen".

Wij leveren kwalitatieve (totaal)oplossingen op het gebied van ‘mens en werk’ in o.m. de regio Alkmaar.

PNO Dienstverlening is te plaatsen tussen adviesbureaus voor Werving & Selectie, interim HRM projecten en re-integratie trajecten. Competentiemanagement is daarbij ons uitgangspunt. Onze dienstverlening is dusdanig breed, dat wij als allround gesprekspartner en klankbord kunnen optreden. Hierdoor kunnen wij daadwerkelijk een oplossing bieden op elke vraag betreffende ‘mens en werk’.

PNO Dienstverlening gelooft in samenwerking met opdrachtgevers en cliënten vanuit betrokkenheid, vertrouwen en respect. Onze dienstverlening is erop gericht om de doelmatigheid en efficiency bij onze opdrachtgevers te verhogen.

PNO Dienstverlening kan een actieve bijdrage leveren in het ontwikkelen en implementeren van personeelsinstrumenten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld functie- & competentie profielen, beoordelingssystemen, opvolgingsstrategieën, individuele begeleiding (coaching), persoonlijke opleidings- en verzuimplannen en outplacement. Bedrijven kunnen ons ook inschakelen om als gedelegeerd opdrachtgever naar overheidsinstanties en toeleveringsbedrijven op te treden. Hierbij wordt de huidige situatie geanalyseerd en wordt in overleg met de opdrachtgever een strategie ontwikkeld om de gewenste doelstelling(en) te behalen. Impementatie van de verplichtingen uit de Participatiewet is hier een goed voorbeeld van.

PNO Dienstverlening kent en herkent de dagelijkse omstandigheden en behoefte van de hedendaagse manager en is groot voorstander van een 'no nonsens' aanpak. Wij kennen de arbeidsmarkt en volgen nauwgezet de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en het sociaal verzekeringsstelsel.


PNO Dienstverlening stelt aan haar dienstverlening hoge eisen:

- Beperkte advieskosten door consequente toepassing van beproefde instrumenten.

- Meetbaar positief rendement voor onze opdrachtgevers en cliënten.

- Heldere afspraken over te realiseren doelstellingen.

- Fasegewijze aanpak met concrete toetsbare uitkomsten per fase.

- Heldere rapportages.


PNO Dienstverlening heeft ruime werkervaring binnen zowel nationale als internationale bedrijven, die in grootte sterk van elkaar varieëren en in diverse branche actief zijn.

PNO Dienstverlening staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 37116426 en is in het bezit van een door de belastingdienst regulier toegekende relevante 'Verklaring Arbeids Relatie' (VAR-wuo).

Welkom

Dit is de website van PNO Dienstverlening.
Het bureau voor advies en ondersteuning op het gebied van Human Resources Management (HRM).
Onze dienstverlening richt zich op particulieren als ook op het zakelijk bedrijfsleven.

Kunt u op onze Website niet direct vinden wat u zoekt neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

+31 (0)6 30014475

info@pnod.nl